Rulouri exterioare

Rulouri exterioare reprezinta cea mai buna solutie de avea umbra si racoare in zilele toride de vara si de a va proteja ferestrele in zilele de iarna. Folosirea rulourilor suplineste in cele mai multe cazuri un aparat de aer conditionat. In plus se obtine o izolare fonica superioara.
Conform studiilor, folosirea unui rulou poate reduce consumul de energie termica cu 10% in perioada iernii. Estetic vorbind, rulourile reprezintă o alternativa superioara grilajelor. Din punct de vedere al intimitatii ele protejeaza de privirile indiscrete, mai ales cand ferestrele sunt orientate catre strada sau spre o locuinta vecina.

Casa este locul, in care petrecem cea mai mare parte a vietii. De aceea este indicat sa avem grija sa fie un loc deosebit, unde dorim sa ne simtim liberi, in siguranta. Casa este locul in care ne dorim sa revenim cu placere dupa zile de munca, stiind ca intotdeauna gasim liniste si armonie.
Rulourile prezinta, pe langa aspectul elegant, rolul de a proteja impotriva patrunderii in incapere a hotilor si pot fi dotate cu accesorii de siguranta care sa nu permita in nici un fel ridicarea lor fortata din afara.

Sistemul suprapus de rulouri exterioare – OPOTERM

Sistemul suprapus de rulouri exterioare OPOTERM este conceput pentru instalare atat la cladirile nou construite cat si la cele aflate in proces de renovare. Datorita gamei cromatice largi, aceste rulouri sunt un element decorativ. Rulourile sunt ideale si pot fi adaptat la orice tip de design al cladirii.
O buna configurare a rulourilor, precum si alegerea materialelor potrivite, va protejeaza de privirile nedorite ale curiosilor. In plus, izolatia din interior a cutiei pentru rulou asigura in acelasi timp si o excelenta termoizolatie. Izolatia din caseta ruloului va permite atat o reducere consistenta a cheltuielilor. Utilizarea sistemului individual de plase ofera un plus de protectie impotriva insectelor, fara a obstructiona patrunderea luminii naturale si a aerului.

Sistemul aplicat de rulouri exterioare

Sistemele aplicate de rulouri exterioare din aluminiu sunt concepute pentru montare la constructiile deja existente. Datorita gamei cromatice largi, acestea sunt un element decorativ ideal care poate fi adaptat la orice tip de design al cladirii.
Elementele de aluminiu de inalta calitate sunt mai rezistente la abraziune si intemperii. O buna configurare a rulourilor va protejeaza de privirile nedorite ale curiosilor. In plus, aceste sisteme de rulouri contribuie la izolarea fonica si termica a cladirii.
Rulourile va permit atat o reducere consistenta a cheltuielilor cu incalzirea in sezonul rece, dar si racoare la interior in sezonul cald. Utilizarea sistemului individual de plase ofera un plus de protectie impotriva insectelor, fara a obstructiona patrunderea luminii naturale si a aerului.
Actionarea rulourilor se poate face cu snur, cu arc, sau electric cu intrerupator sau cu telecomanda.
In standard rulourile pot fi albe, maro sau maro inchis, insa optional, se pot executa intr-o gama foarte variata de culori.
Va invitam sa faceti cunostinta cu oferta noastra!