Glafuri de interior si exterior

Glafurile pentru interior sunt glafuri din PVC albe sau decor Renolit.
Glafurile de interior cu decor Renolit sunt acoperite cu folie de Renolit si prezinta rezistenta la impact si zgarieturi. Procedeul de adaugare a foliei se numeste caserare.
Glafurile din PVC de interior sunt deosebit de durabile, fiind realizate din PVC, placa avand o structura celulara ce ii confera o mare rezistenta.
Calitatea deosebita a suprafetei face ca acesta sa isi pastreze aspectul initial o perioada foarte lunga, in conditii de utilizare intensive.
Glafurile de exterior sunt din aluminiu si pot fi albe, maro sau in orice culoare RAL.
Compania noastra va ofera cea mai diversificata gama de glafuri de interior si exterior pentru ferestre. La noi gasiti glafuri din PVC, glafuri din aluminiu si accesorii complete pentru montajul acestora.
Glafurile pentru ferestre au atat un rol estetic, definitivand practic fereasta, cat si rol functional, de protectie a peretelui.
Glafuri de interior din PVC
sunt disponibile in diferite nuante de imitatie lemn, sau albe.

  • latimi standard: 200, 250, 300, 400 mm;
  • sunt prevazute cu capace laterale.

Glafuri de exterior din aluminiu

  • vopsite in camp electrostatic, maro (RAL 8014) sau alb
  • realizate din placi de aluminiu inclinate din constructie la un unghi de 15 grade pentru drenarea apei.

Un glaf rezistent si corect montat te va feri de orice neplacere legata de infiltrarea umezelii si a impuritatilor la contactul ferestrei cu peretele. Oricat de calitativa ar fi o fereastra, fara un glaf pe masura, nu va proteja corect interiorul casei tale. De altfel, glafurile exterioare si interioare te scapa de necesitatea unor reparatii ulterioare, adaugand totodata si un design estetic ferestrelor, in masura in care te concentrezi si pe aspectul acestora.

1-gigapixel-standard-scale-6_00x
2-gigapixel-standard-scale-6_00x