Jaluzele orizontale

Jaluzele Orizontale sunt sisteme moderne de umbrire care se monteaza la ferestre pe interior. Sunt realizate din lamele de aluminiu. Lamelele au modele si culori variate si pot fi trase total sau partial. Sunt compuse dintr-un profil superior si unul inferior realizat din tabla zincata, din lamele de aluminiu cu dimensiunea de 25 mm dispuse orizontal si dintr-un sistem de actionare cu lantisor. In cazul jaluzelelor orizontale poti alege dintr-o gama foarte variata de modele, pe cel ideal pentru casa ta. Asigura umbrirea totala sau partiala a camerelor si, in aceeasi masura, au capacitatea de a bloca vizibilitatea total sau partial. Le poti curata rapid si usor, cu un pamatuf pentru praf si o laveta umeda.

Jaluzele verticale

Jaluzele Verticale pentru ferestre si usi se monteaza la interior si sunt realizate din lamele textile verticale. Sunt foarte elegante si au o actionare simpla, cu lantisor. Asigura umbra si racoare naturala.
Sunt realizate din lamele textile dispuse vertical cu latimi de 89 mm sau de 127 mm. Pentru aceste produse iti punem la dispozitie o gama foarte variata de modele si culori din care le poti alege pe cele pe care le preferi.
Sunt foarte practice, intrucat asigura racoarea naturala chiar si in cele mai caniculare zile. De asemenea, permit reglarea luminozitatii pana la nivelul convenit, pentru confortul optim din orice moment al zilei.
Se pot deschide in functie de preferintele tale: standard (in aceeasi parte cu snurul), incrucisat (in partea opusa snurului), cortina (pe mijloc) sau lateral (in parti). Se monteaza la ferestre sau la usi, pe perete sau tavan. Se actioneaza cu snur cu bile (folosit pentru baleierea lamelelor textile) si cu snur simplu (folosit pentru plierea lamelelor textile).

Jaluzele orizontale si verticale

Jaluzele

Rulourile textile interioare se confectioneaza in functie de dimensiuni si sunt denumite ROLETE. Culorile accesoriilor pot fi albe, maro sau imitatie de lemn.

Panza poate fi translucida, black-out sau day night.

Prin achizitionarea unor rolete textile veti avea posibilitatea de a beneficia de protectia eficienta a locuintei in ceea ce priveste lumina . Pe de alta parte, aceste rolete textile va ofera ocazia de a avea parte de intimitatea dorita, deoarece veti tine la distanta privirile indiscrete.

In cazul in care veti opta pentru aceste rolete textile veti lua cu siguranta cea mai potrivita decizie, deoarece veti avea parte de intimitatea dorita, iar razele luminoase ale soarelui nu vor mai reprezenta o problema. Materialul textil din care sunt fabricate aceste rolete textile este poliester 100%. Calitatea acestui material nu va lasa niciodata de dorit si veti vedea acest lucru odata ce veti utiliza aceste produse. Aceste rolete sunt de mai multe tipuri, iar printre acestea le putem aminti pe cele semitransparente, opace sau blackout. In functie de necesitatile pe care le aveti, nu ramane decat sa luati decizia finala in vedere achizitionarii.

Se monteaza la interior si sunt realizate din fasii alternative de benzi pline si transparente din material textil,permitand reglarea nivelului de lumina naturala din interior, in functie de preferinte, astfel, nivelul de lumina va fi maxim atunci cand fasiile pline (opace) se suprapun, iar lumina patrunde in interior prin fasiile transparente. Nivelul de luminozitate se va reduce la jumatate atunci cand fasiile opace se suprapun pe jumatate peste cele transparente. Efectul de umbrire totala,se va realiza, atunci cand fasiile opace se suprapun perfect peste cele transparente.