Plase Insecte pe Balamale

Sistemul plase insecte clasic de protectie impotriva insectelor pentru usi si ferestre. Cu o structura clasica, simpla si design eleganta, potrivit atat la ferestre, cat si la usi. Avand o structura simpla, acestea se pot monta si demonta de cate ori este nevoie. Recomandam sa fie indepartate pe timpul iernii, pentru a le proteja de intemperii si pentru a le asigura o durata de exploatare indelungata.
Le poti utiliza atat in locuinta personala, cat si la birou. Din categoria beneficiilor practice fac parte: calitatea inalta a materialelor; actionarea usoara;. Nu in ultimul rand, structura lor permite montajul pe orice tip de tamplarie, fara a o modifica in niciun fel.
In ceea ce priveste rezistenta componentelor sale, plasa pe balamale este realizata dintr-un cadru de aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic si dintr-o sita din fibra de sticla ignifuga. Prinderea plasei este pe balamale, iar fixarea se realizeaza cu ajutorul coltarilor (structuri care ii ofera o rezistenta deosebita).

Plase Insecte Tip Rulou

Sistemul de plasa insecte tip rulou este una dintre cele mai fiabile variante de plase acestea fiind casetate, protectia plasei cand aceasta este deschisa de factorii exteriori iar montarea si actionarea lor nu necesita mult spatiu, astfel pentru ferestrele care au gratii sau grilaje sau obstacole care ar face imposibila actionarea unei plase insecte clasice, plasa tip rulou este solutia excelenta. Caseta, ghidajele si lamela de actionare fiind extrudate din aluminiu si plasa insecte din fibra de sticla infuga confera produsului o durata de viata mare. Posibilitatea de a va configura pe comanda orice culoare din gama ral.

Plase Insecte Tip Plisse

Cea mai moderna si performanta plasa insecte este plasa tip plisse. Aceste plase sunt ultima generatie de sisteme de protectie antiinsecte. Datorita faptului ca sunt ultima inovatie japoneza in domeniu, plasele plisse sunt deopotriva utile si ultramoderne.
Una dintre caracteristicile speciale ale acestei plase este structura fara pretensionare, care permite montarea atat la ferestre, cat si la usi. O poti comanda asadar pe dimensiuni mari, fara riscuri asociate.
O alta optiune utila este directia actionarii. Poti alege sa o actionezi vertical sau orizontal de la stanga la dreapta sau de la dreapta la stanga. De asemenea, poti alege varianta de plasa cu un singur canat sau cu doua canate, in cazul in care ai de acoperit o suprafata mai mare.
Un beneficiu important al acestor plase este rezistenta mare a sitei. Este fabricata din fibra de sticla ignifuga cu grosime mare. Faptul ca nu este prevazuta cu cadru ii garanteaza o utilizare indelungata. Nu in ultimul rand, deoarece nu contine componente pretensionate, se actioneaza foarte usor. Plasa plisse se poate monta pe orice tip de tamplarie si nu este necesar sa o demontezi iarna.
La aspectul special al plasei contribuie structura sub forma de evantai si optiunea de alegere a culorii. Sunt ideale pentru filtrarea aerului de impuritati si pentru o vizibilitate optima.